30 Haziran 2012 Cumartesi

Uçaktan Atlama






Uçaktan atlama oyunu diğer paraşüt oyunlarına nazaran daha zor bir oyundur. Oyunda + işaretli yere atlamaya çalışacaksınız. Oyunda oraya en yakın yere atlamanız gerekiyor. Oyunda Mouse ile karakterinize yön verebilir ve onu hareket ettirebilirsiniz. Oyun yüklendikten sonra Play(oyna) butonuna basın ve oyunu başlatın. İyi eğlenceler dileriz..





Uçaktan Atlama



29 Haziran 2012 Cuma

Sünger Bob Paparazzi






Sünger bob ile ünlülerin ilginç fotoğraflarını çekmelisiniz. Bunun için çevredeki nesneleri hareket ettirip, fotoğrafı çekilecek kişinin dikkatini dağıtarak; ilginç kareler yakalama imkanınız var. 3 sn. içinde fotoğrafı yakalamalı ve ödülünüzü almalısınız. İyi eğlenceler...





Sünger Bob Paparazzi



28 Haziran 2012 Perşembe

2 Kişilik Altın Madencisi






Sevdiğiniz çizgi film karakterlerinden tom ve jerry birlik olup altın toplamaya başlıyorlar. Süreleri olduğu için hızlı hareket edip kazanmaları gereken altınları toplamalılar. Bunun içinde her iki karakteri yönlendirmek zorundasınız. Tomu kontrol edecek olan arkadaşınız s butonunu kullanarak altınlaro toplarken jerryi aşağı yön tuşunu kullanıyor. Bu eğlenceli oyunu açmak için Multiplayer butonuna tıklayın. İyi eğlenceler dileriz..





2 Kişilik Altın Madencisi



Kuleni Koru






PLAY ardından NEW GAME dedikten sonra kulenizin üzerindeki top silahı ile size ve kulenize zarar vermeye çalışan bombaları yok etmelisiniz. Kuleniz yıkılmadan bombaları yok edin ve diğer levellere geçin.





Kuleni Koru



27 Haziran 2012 Çarşamba

Doeoriki






Doeoriki oyunumuza giriş yapmak için ilk olarak start yazısına tıklayacaksınız. Oyunumuzdaki amacınız etrafınızdan çıkan yüzleri vurmak olacak. Onları patlatırken bir yandan da sinir olabilirsiniz. Çünkü bitmek bilmiyor.Oyunu mouse ile oynayacaksınız. Patlattığınız yüzler için 10 puan sizin olacak.





Doeoriki



25 Haziran 2012 Pazartesi

Sivilce Patlatma 2






Çok ilgi gören Sivilce patlatma oyununun 2. versiyonunu sizler için sitemize ekliyoruz. Amacınız sivilceli suratları temizlemek. Bunu yaparken de her sivilceyi patlatmanız gerek. Oyunda insanların suratlarında yer alan kahverengi benler olacak. Onlara dokunursanız oyunda başarısız olursunuz. Bu nedenle sadece sivilcelere tıklamaya çalışın. Oyun yüklendikten sonra Start butonuna basarak oyuna giriş yapabilir, Mouse kullanarak insanların suratlarındaki sivcilceleri patlatabilirsiniz. Bu zevkli oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Sivilce Patlatma 2



Çiçek Buketi Hazırla






Çiçek Buketi Hazırla oyunu beceri oyunudur.Oyuna başlamak için PLAY yazısına tıklıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Sağ köşedeki kategoriden , kategorinin başındaki MAVİ OKla ilerleyerek seçimlerimizi yapıyoruz.Sol köşedende renk seçimini yapıyoruz.Çiçek Buketimizi hazırladıktan sonra EKRANIN ALT KÖŞESİNDEKİ ÇÖP KUTUSU YANINDAKİ BUTONA tıklayıp çıkan SHOW yazısına tıklıyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Çiçek Buketi Hazırla



21 Haziran 2012 Perşembe

Kıvrımlı Elbiseler






Kıvrımlı desenli elbiselerden seçimler yapıp kızımızı süsleyin.Elbise seçimlerinden sonra takı ve aksesuar seçimlerini de yapın.Oyun MOUSE ile oynanıyor.





Kıvrımlı Elbiseler



20 Haziran 2012 Çarşamba

Çizgi Film Eşleştir






Sevdiğiniz çizgi film karakterlerinin resimlerini birbirine eşleştirerek güzel zaman geçireceğiniz gibi, hafızanızada güçlendirebilirsiniz. İyi eğlenceler.





Çizgi Film Eşleştir



19 Haziran 2012 Salı

Hazine Avcısı






Gold Miner oyununun Türkçeleştirilmiş hâli... Oyundaki amacımız, çengelmiz ile yer altındaki elmas ve hazineleri toplamak! Dikkat edin; para etmeyen maddeler ve bombalar da mevcut! Bölüm aralarında dükkana gidip işimize yarayan şeyler de satın alabiliriz.





Hazine Avcısı



18 Haziran 2012 Pazartesi

Şehir Kurma






Şehir Kurma oyununda sizlere verilecek olan alan çok büyük. Amacınızda orada kendi isteklerinize göre şehir kurmak. Kullanabileceğiniz bir çok ev ve park var. Onların yanında ağaçlarda bulunuyor. Şehrinizi kurabilmek için onları kullanmalısınız. Onlarda aşağıda bulunan panelde yer alıyor. Sadece mouse yardımı ile kontrolleri sağlayabilirsiniz. Oyuna başlamak için Start butonuna basın. İyi eğlenceler dileriz..





Şehir Kurma



17 Haziran 2012 Pazar

Yaz Sonu Güzelliği






Yaz mevsiminin sonlarına doğru tatilini yapmak isteyen kızımızı MOUSE yardımıyla süslüyoruz.





Yaz Sonu Güzelliği



16 Haziran 2012 Cumartesi

Gökkuşağı Perisi






Gökkuşağı Perisi oyunu giydirme oyunudur.Oyuna başlamak için PLAY yazısına tıklıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Oyunda sol köşedeki kategorilerden seçimlerimizi yapıyoruz ve DONE yazısına tıklıyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Gökkuşağı Perisi



15 Haziran 2012 Cuma

Eyvah Düşüyorum






Oyun, Eyvah Düşüyorum ile resmi bir bağ içermez. Sadece bilgi yarışması fanları tarafından üretilmiş ve tüm yarışmacılara ithaf edilmiştir. Fanları tarafından üretilen oyundan hiçbir maddi gelir beklentisi yoktur. Oyunumuzun amacı ve yapısı belli. Karşınıza çıkan sorulara doğru cevaplar vermeye çalışın. Bilmediğiniz soruları geçin ve zamanınız kalırsa geri dönerek tekrar doğru cevaplamaya çalışın. Hızlı ve dikkatli olmalısınız. Süreniz oldukça sınırlı. İyi eğlenceler





Eyvah Düşüyorum



Bebek Hastanesi






"Bebek Hastanesi" oyununun yüklemesinin ardınıdan oyun çince olduğu için sağ alt köşedeki ilk butona tıklayınız.Daha sonra oyun başlayacaktır ve oyun süreli bir oyundur.Kapıdan içeri gelen bebekleri hemen alıp yataklarına yatırmalı ve onlarla ilgilenmeye başlamalısınız.Sürenizde geçtikçe bebeğinizin ihtiyacı karşılanmadığından bebekler ağlamaya başlayacaktır.Onları mutlu etmelisiniz.İyi oyunlar dileriz....





Bebek Hastanesi



Penaltı Kurtarma






Penaltı Kurtarma oyununda siz bir kalecisiniz ve art arda çekilen penaltı atışlarını gol olmadan önleyerek kurtarmalısınız.PLAY dedikten sonra açılan oyunda eldivenleri mouse ile idare ederek topları kurtarın! Kalenizi gole kapatın ! İyi eğlenceler





Penaltı Kurtarma



14 Haziran 2012 Perşembe

Şeytan Hayvan Bozma






Şeytan hayvan bozma oyununda yapmanız gereken amacınız hayvanların görünüşlerini bozmak. Bunun için yapmanız gereken amacınız hayvanların sahipleri yaptığınızı görmeden oyunda başarı sağlamak. Oyunda mouse kullanmalısınız. Oyun yüklendikten sonra Start Game(oyuna başla) butonuna basarak oyunu oynayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz...





Şeytan  Hayvan Bozma



13 Haziran 2012 Çarşamba

Meyveli Kız






Meyveli kıyafet ve takılarından seçimler yapıp MOUSE yardımıyla kızımızı giydirin.





Meyveli Kız



Miranda Giydir






Oyun MOUSE ile oynanıyor.Üstteki butonlardan seçimlerimizi yapıyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Miranda Giydir



Şirin Koala






Şirin hayvanımız koalayı renkli kıyafetlerinden MOUSE yardımıyla seçimler yaparak giydiriyoruz.





Şirin Koala



12 Haziran 2012 Salı

Mehtap Düğün






Bugun kızımızın en mutlu günü. Çünkü o bugun evleniyor. Ona en güzel gelinliği giydirebilirsiniz ve kuaföre götürüp saclarını ayarlıyabilirsiniz. O sizin fikirlerinizi bekliyor. İyi eğlenceler dileriz.





Mehtap Düğün



11 Haziran 2012 Pazartesi

Sahne Performansı






Sahne performansı için hazırlanmak isteyen sanatçımıza seçimlerimizle yardımcı oluyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.





Sahne Performansı



Uçak Oyunları

Paraşütçü asker oyunu çocuk oyunları arasında yer alan eğlenceli uçak oyunları içinde yer alır.. Paraşütçü asker oyunu  paraşütü ile birlikte uçaktan atlamakta ve start alarak oyuna başlayabilir ve klavyenin yön tuşları ile birlikte  oyuna hareket verilerek Mouse ile ateş edilmektedir. Paraşütçü asker maç oyunları arasında yer alan çok kaliteli ve eğlenceli oyunlar arasında yer almaktadır. Futbol oyunları belirttiğimiz gibi erkekler tarafından en çok oynanan oyunlar arasında yer almaktadır.
Uçak oyunları ile oynamak , çocuklar için çok eğlenceli bir durumdur. Futbol oyunları ,adı üzerinde futbol  oyunlarıdır. Oyunun 3 d görüntüsü ile, ahengine kapılarak o an oyunun içinde olma hayali sağlayan, o an oyunun içindeymiş gibi hissedeceğiniz oyunlardır. Büyük- küçük herkesin oynayabileceği ve zevk alacağı gelişmiş oyun türlerindendir. İnternetten de 3 d oyunlara rastlayabileceğiniz gibi, aynı zamanda, maç oyunları zelve oynanarak ,keyifle oyun oynayabilirsiniz.
Uçak oyunu , çocukların ilgisini çok fazla çektiği gibi, aynı zamanda büyüklerin de dikkatini çeken ve hoşuna giden bir eğlencedir. Birçok oyun çeşidi bulunmaktadır. Futbol oyunları, oyun seçenekleri arasında çok fazla oynanan oyunlar arasındadır. Paraşütçü asker içerisinde, heyecan, ateş açma, futbol gibi durumları barındıran ayrıca bu durumu aslında oynayan kişiyi direk oyunun içine almakta ve haz vermektedir. Oyun çeşitlerinden bahsederken çocukların gelişimlerine de faydalı olan, oyunlar bulunmaktadır.

10 Haziran 2012 Pazar

Sevgililer Günü






Harika çiftimizin sevgililer gününe hazırlamaya ne dersiniz? Kıyafetleriyle onları muhteşem sevgililer haline getirin. Mouse ile oynayın ve kıyafetleri üstlerine taşıyın. İyi eğlenceler





Sevgililer Günü



Tehlikeli Otoban






Bu oyundaki amaç önünüzdeki araçlara çarpmadan ilerlemek. Oyundaki araba kendiliğinden hızlanıyor ve araçlara çarptıkça yavaşlıyor. Siz arabanın yönünü belirleyerek onun araçlara çarpmamasını sağlamalısınız. Klavyenin sağ yön tuşu ile sağa dönebilir, sol tuşu ile sola dönebilirsiniz. Oyun yüklendikten sonra Play(oyna) tuşuna basmanız oyunu açmanızda yeterli olacaktır. İyi eğlenceler dileriz...





Tehlikeli Otoban



Kartopu Sektir






Kar topunu sektirin ve puanları toplayın. Yere düşürdüğünüzde puan sıfırlanır. Sektirirken çocuğa tıklarsanız puan artar. Bu oyunda mouseyi ne kadar dikkatli, hızlı ve çevik kullanacağınız ortaya çıkacak. :)





Kartopu Sektir