31 Ağustos 2012 Cuma

Furfur ile Nublo Oyunu






Furfur ile nublo oyunu macera oyunları arasında yer alan eşsiz oyunlardandır. Aynı ortamda birbirlerine yardımcı olmak için çabalayan iki tane dostun hikayesine ortak olacaksınız. Yapmanız gerekende onları çıkış kapısına ulaştırmak olacak. Bunun için onları en iyi biçimde kontrol edin. İki karakteride yön tuşlarını kullanarak kontrol edeceksiniz, karakter değiştirmek için ise Space butonuna basmanız yeterlidir. Bu zevkli oyunda sadece Play butonuna basmanız oyunun açılmasını sağlayacaktır. İyi eğlenceler dileriz..





Furfur ile Nublo Oyunu



27 Ağustos 2012 Pazartesi

Boyama

Flash oyunların popüleritesinin attığı şu günlerde çocuklarımız bilgisayar başında saatlerce zaman geçiriyor ve oyun oynuyor. Çocuklarımızın yeteneklerini geliştirecek ve yaratıcılıklarını etkileyecek boyama oyunları sitesi olaran boyamaoyna.net'i tavsiye ediyoruz. En güzel boyama oyunlarının yer aldığı sitede Caillou Boyama, Pepee Boyama gibi bir çok güzel oyun sizleri bekliyor. Sizlerde çocuklarınızın gelişimine fayda sağlamak istiyorsanız siteyi mutlaka ziyaret etmelisiniz.

24 Ağustos 2012 Cuma

Ninja Oyunları

Oyunlar ve Oyunların Gelişimi
Bilgisayar oyunları ve oyun konsollarıyla tanışmam dokuz on yaşlarında oldu. İlk bilgisayar oyununu oynadığımdaki şaşkınlığım hala tazedir. Ailemle yaşadığımız şehrin merkezine alışverişe gitmiştik, internet kafeler henüz her yeri sarmadığından nadir birkaç noktada bulunuyorlardı. Çok uçuk fiyatlardaydı kişisel bilgisayarlar bu yüzden de her ailenin satın alması mümkün değildi. İlk oynadığım bilgisayar oyunu araba yarışıydı. Arabalar öyle gerçekçi ve renkler öyle ilgi çekiydi ki tam anlamıyla büyülenmiştim. Klavyenin yön tuşlarından kullanılacaktı araba ama nasıl? Bana öyle yapancıydı ki o dört yön tuşu. İnternet cafenin elemanı haliyle hiçbir şey bilmediğimden başımda durup oyunu açtı, yarışta takdir edersiniz ki hiçbir derece elde edemedim. Ama inanın hala ilk günkü gibi taze o dakikalar. Ailemle birlikte olduğum için çok uzun da sürmedi belki de bu yüzden hala tadı damağımda… Bildiğiniz üzere artık her yerde var internet kafe ve oyun salonları. Çocukluğum da iz bırakan başka bir oyun tipi de Ninja oyunları oldu.
Tabi ki felsefesi ya da kuruluş amacı beni ilgilendirmiyordu Ninjaların. Ama kıyafetleri kullandıkları kılıçlar, her yana tırmanmaları beni mest etti Ninja filmlerinden kaynaklı. O dönem bir çocuğun en büyük hayaliydi herhalde internet kafede ya da oyun salonunda çalışmak ve benim için bu hayal gerçek olmuştu. Kuzenim içinde bilgisayarlar oyun konsolları ve dolap atariler bulunduran bir iş kurdu yaşadığım yerde. Tahmin edersiniz ki beni de yanına yardımcı olarak aldı. En büyük hayalim gerçekleşmişti. Ufak tefek getir götür işlerinden vakit buldukça Ninja oyunlarına koşuyordum hemen.
O güzel günler çabuk geçti bilgisayar ve oyun konsolları her eve girdi artık. Ama bende değişmeyen bir şeyler var, Ninja tutkum devam ediyor. İnternet üzerinden Ninja oyunları oynuyorum hala. Size de bu oyunlardan oynayabileceğiniz harika bir site paylaşıyorum. Tıklayın. http://www.ninjaoyunlari.tv.tr

23 Ağustos 2012 Perşembe

Sınıf Arkadaşlarım Oyunu






Sınıf Arkadaşlarım





Sınıf Arkadaşlarım Oyunu



Böcek Savaşları Oyunu






Böcek savaşları oyununda bir yere yuva yapmak isteyen böcekler var. Aralarında savaşa giriyorlar ve kazanının o bölgeye yuva yapacağını belirtiyorlar. Oyunda sizin yönlendireceğiniz böcek en iyi böcektir.Karşı tarafın ateşlerinden yara almadan kurtulmalı onlarıda yok etmelidir. Klavyede bulunan yön tuşlarını kullanarak hareket edin. Mouse yardımı ilede ateş. Oyunu başlatmak için ilk olarak Contunie daha sonra Play butonuna basın. İyi eğlenceler dileriz..





Böcek Savaşları Oyunu



16 Ağustos 2012 Perşembe

Genç Ejder Oyunu






Genç ejder oyunu sevilen çizgi filmlerden biridir. Bizde bu çizgi filmin oyununu sizler için sitemize ekliyoruz. Oyunda yapmanız gereken basit. Size verilecek olan genç ejderin zarar görmeden havalanmasını sağlayacaksınız. Bunu yapabilmeniz için ise klavyede bulunan yön ve Space butonunu kullanmalısınız. Play butonuna basarak açılan oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Genç Ejder Oyunu



15 Ağustos 2012 Çarşamba

Uçan Kız Giydir Oyunu






Uçan kız oyununda kızımızın kanatları bulunuyor. Yapmanız gereken amacınız ise onu kendi zevklerinize göre süsleyerek baştan yaratmaktır. Kıza aksesuarlar takmayı unutmamalısınız. Oyun yüklendikten sonra kendilğinden açılabilmektedir. Bu zevkli oyunda mouse kullanmalısınız. İyi eğlenceler dileriz..





Uçan Kız Giydir Oyunu



Galaksi Aracı Oyunu






Galakside mükemmel bir yarış sizleri bekliyor.Uzayda yapılan bu yarışta YÖN TUŞLARINI kullanıyorsunuz.Aracı durdurmak için de SPACE(boşluk)tuşunu kullanıyorsunuz.





Galaksi Aracı Oyunu



14 Ağustos 2012 Salı

Mario Basketbol Oyunu






Mario kendini spora vermiş ve basketbolcu olmak istiyor. Ama bu konuda sizin yardımınıza ihtiyacı olacak. Potaya topu atarken onun hizalamasını sağlayacaksınız. Oyunda bunu yapabilmeniz için size bir gösterge verilmiş. Sizin işinizi kolaylaştıracaktır. Mouse yardımı ile oynayacağınız oyunda Play butonuna basarak oyuna başlayacaksınız. İyi eğlenceler dileriz..





Mario Basketbol Oyunu



11 Ağustos 2012 Cumartesi

Süper Pizza Oyunu






Süper ve lezzetli bir pizza hazırlamaya ne dersiniz?Oyunumuz MOUSE ile oynanıyor.Kategorilerden pizza için malzeme seçimlerinizi yapın.





Süper Pizza Oyunu



10 Ağustos 2012 Cuma

Kurbağa İp Atlıyor Oyunu






Küçük, yeşil kurbağamıza ip atlatmaya ne dersiniz? Oyunu, mouse ile oynayabilirsiniz. Kanal D Oyunları, iyi eğlenceler diler.





Kurbağa İp Atlıyor Oyunu



9 Ağustos 2012 Perşembe

Kütüphanedeki Kızı Giydir Oyunu






Kütüphanedeki Kızı Giydir oyunumuzda üniversiteli kızımız ders çalışmak için kütüphaneye gelir.Bizde onu en güzel şekilde giydirmeye çalışacağız.Giydirme oyunları sitesi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Kütüphanedeki Kızı Giydir Oyunu



Kır Macerası Oyunu






Harika bir manzarası olan kırda, temiz hava almak için dolaşmaya çıkacak olan kızımızı güzel bir şekilde giydirin. Kanal D Oyunları, iyi eğlenceler diler.





Kır Macerası Oyunu



4 Ağustos 2012 Cumartesi

Hazine Gemisi Oyunu






1. Enter 2. Start tıkla. Paraları topla en sonundada hazineyi al. Hiç bir yere çarpmamalısın ve kara bulutlardanda uzak dur. Çarparsan Try Again. oyunu bitirip tekrar başlamak içinde Play Again Tıkla. Oyun sadece 1 level.





Hazine Gemisi Oyunu



Roket Denemesi 3 Oyunu






Bilim adamımıza roket yapması için ödeme yapılıyor.Oda roket yapmak için elinden geleni yapıyor.Bizde oyunda bilim adamımızın roketını geliştirmesinde yardımcı olacağız.Beceri Oyunları sitesi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Roket Denemesi 3 Oyunu



Pepee Giydirme Oyunu






Trt çocuk ekranlarının sevilen karakterinden pepee şimdide onun sitilini ayarlamanızı istiyor. Onu en iyi biçimde giydirecek ve değişik bir tarz yaratmasını sağlayımn. Oyunda hiç bir butona basmadan giriş yapabiliyorsunuz. Bu eğlenceli oyunu mouse yardımı ile oynayabilir pepeeyi giydirebilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Pepee Giydirme Oyunu



3 Ağustos 2012 Cuma

Gölge Bulmaca Oyunu






Gölge bulmaca oyununda sitah gölge bulunduğu ortamdan hareket edip çıkabilmesi için sizin yardımınıza ihtiyaç duyuyor. Oyunumuzda mouse yardımı ile kontrolleri
sağlayabilirken iyi düşünmenizde şart. Zekanızı kullanarak kontrolleri sağlayacağınız oyunumuzda play ve contunie butonlarına basmanız oyunun açılmasını sağlar. Bu zevkli oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Gölge Bulmaca Oyunu



2 Ağustos 2012 Perşembe

Sevimli Atlar Oyunu






Sevimli Atlar oyunu yarış oyunudur.Sevimli atlar oyununa başlamak için öncelikle CONTINUE yazısına sonra NEW GAME yazısına tıklıyoruz.Önümüze gelen pencereden SARI OKlar yardımıyla yarış atımızı seçiyoruz ve OK yazısına tıklıyoruz.Sonra önümüze gelen pencerede İSMİMİZİ yazıyoruz ve OK yazısına tıklıyoruz.Son olarak TRAINING yazısına tıklıyoruz ve oyuna başlıyoruz.Oyuna başlarken önümüze gelen bulut içindeki yazıları bitirmek için sürekli mouse ile ekrana tıklıyoruz ve yarışa başlıyoruz.Oyunda YÖN TUŞLARI ile ilerliyoruz.Atı kırbaçlamak için de SPACE(boşluk)tuşuna basıyoruz.Fakat sevimli atımızı fazla kırbaçlarsanız yarışı kaybederseniz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Sevimli Atlar Oyunu



1 Ağustos 2012 Çarşamba

Okullu Kızı Giydir Oyunu






Game.Gen.TR de en güzel oyunları yayınlamaya devam ediyoruz.Oyunumuzda okullu kızımız okula gidecek ve bizde onu en güzel elbiseleri giydireceğiz.Herkese iyi eğlenceler..





Okullu Kızı Giydir Oyunu