30 Eylül 2012 Pazar

Randevu Giysileri Oyunu






Kızımız yarın erkek arkadaşı ile buluşacak ama ne giyeceğine daha karar verememiş.Bizde onu yarınki buluşmasına hazıryalacağız.Oyundaki yönlendirmeleri takip edip sevgilisinin karşısına kızımızı en güzel şekilde çıkaracağız.Giydirme Oyunları sitesi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Randevu Giysileri Oyunu



27 Eylül 2012 Perşembe

Bal Arısı Yummy Oyunu






Bal Arısı Yummy oyunumuzda bal arımız yummy ile hem bal toplayacağız hemde müşterilerimizin istedikleri balları vereceğiz.Arımızı mouse yardımı ile çiceklere yönlendirip bal toplatacağız ardından bal peteğimize balları boşaltacağız.Kepçe yardımı ile müşterilerimizin istedekleri kap şekilleri ile balları vereceğiz.Çocuk Oyunları sitesi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Bal Arısı Yummy Oyunu



26 Eylül 2012 Çarşamba

Hamile Giysileri Oyunu






Anne olmaya hazırlanan güzel kadın ile beraber giydirme oyunu oynamaya ne dersiniz? Karnı büyüdüğü için kendine hiç bir şeyi yakıştıramayan kadının süslenmesini sağlamalısınız. Onun kıyafetleri arasında en güzelini seçmeniz gerekli. İsterseniz penye pantolon, isterseniz de sadece elbise giydirin. Anne adayımız üşüdüğü içinde onun üzerine hırka giydirmelisiniz. Güzel kadın süslenirken renk uyumlarına çok önem veriyor. Ayakkabısından aksesuarlarına kadar her şeyi uyumlu olmak zorunda. Hamile kadının eşyalarına ulaşmak için ekranın sol kısmında yer alan menüyü kullanacaksınız. Oradaki eşyaları kullanmak için de mouse kullanmanız gerekli. Play butonuna basarak açabileceğiniz oyunda hamile bayanı sevindirmek sizin elinizde. Onu mutlu etmek içinde bir çok seçeneğiniz var. Umarız oyunumuzu seversiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Hamile Giysileri Oyunu



25 Eylül 2012 Salı

Salon Süsleme Oyunu






Salon süsle oyununda yapmanız gereken amacınız büyük salonun eşyalarını istediğiniz yere koyarak oyunda odayı harika bir hale getirmektir. Oyunda bunu yaparken nesnelerin uyumlarına dikkat etmelisiniz. Oyunda mouse yardımı ile eşyaları hareket ettirebilirsiniz. Oyunun yüklenmesi durumunda bir butona basmanıza gerek yoktur. Oyun kendiliğinden açılacaktır. İyi eğlenceler dileriz..





Salon Süsleme Oyunu



24 Eylül 2012 Pazartesi

Teras Keyfi Oyunu






Teras Keyfi oyunu giydirme oyunudur.Oyuna başlamak için PLAY yazısına tıklıyoruz.Evinin terasında keyif yapan kızımızı en güzel şekilde giydiriyoruz ve DONE yazısına tıklıyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Teras Keyfi Oyunu



Gizli Objeler:Otel Oyunu






Game.Gen.TR de en güzel ve en yeni oyunları yayınlamaya devam ediyor.Gizli objeler oyunun serisine devam ediyoruz.Bu sefer bir otel deyiz ve otelde gizlenmiş objeleri bulmaya çalışacağız.Herkese iyi eğlenceler





Gizli Objeler:Otel Oyunu



Saç ve Makyaj Uzmanı Oyunu






Saç ve Makyaj Uzmanı oyunu giydirme oyunudur.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Oyunda uzman sizsiniz.Dilediğiniz gibi gelen müşteriyi süslüyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Saç ve Makyaj Uzmanı Oyunu



22 Eylül 2012 Cumartesi

Buz Devri Gizli Objeler Oyunu






Severek izlediğimiz buz devri çizgi filminin karelerine birden fazla objeler sakladık.Bu Objeleri en kısa zamanda bulmaya çalışacağız.Zeka oyunları sitesi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Buz Devri Gizli Objeler Oyunu



19 Eylül 2012 Çarşamba

Alışveriş Delisi Oyunu






Alışveriş Delisi Oyunu





Alışveriş Delisi Oyunu



Sonic İzlanda Oyunu






Karşınızda zamanın en çok sevilen oyunlarından birisi olan Sonic.Bu sefer İzlanda ile karşınızda.Amaç kahramanımızla birlikte bütün engelleri aşıp oyunu bitirmeye çalışmak.Ok (yön) tuşlarıyla kahramanımızı hareket ettirip space (boşluk) tuşuyla dilediğinizce zıplatabilirsiniz.Daha ne bekliyorsun? Maceraya hazır mısın? ;) İyi eğlenceler...





Sonic İzlanda Oyunu



17 Eylül 2012 Pazartesi

Maymunları Sevindir Oyunu






Üzgün bir maymun ailesini onlar sevindirmenizi bekliyorlar. Amacınız ise onlara çeşitli yardımlarda bulunarak mutlu olmalarını sağlamak. Bunun içinde çeşitli nesneler kullanıyorsunuz. Ortamdaki nesneler size bu konuda yardım edecek. Mouse yardımı alarak onları kontrol edebilirsiniz. Maymunlar mutlu oldukları zaman yukarıda ok işaretleri çıkıyor. Onlara tıklayarak diğer bölümlere geçebileceğiniz oyuna başlamak için Stage yazan yerlere basmalısınız. İyi eğlenceler dileriz..





Maymunları Sevindir Oyunu



16 Eylül 2012 Pazar

Çocuk Parkı Oyunu






Çocuk Parkı oyunu ile yine bir çok eğlenceli oyunla Game.Gen.Tr Karşınızda.iyi eğlenceler





Çocuk Parkı Oyunu



13 Eylül 2012 Perşembe

Sürpriz Parti Hazırlığı Oyunu






Kızımız kendisine hazırlanan sürpriz partiye gitmek için sizlerin yardımını bekliyor.Oyun MOUSE ile oynanıyor.





Sürpriz Parti Hazırlığı Oyunu



Okul Modası Oyunu






Okul modasına yeni bir çağ açmak için hayal gücünüzü ve moda bilgilerinizi konuşturun. oyunu açtıktan sonra ortadaki Enter yazısına tıklayın. Oyunu oynamak için mouse kullanın ve kıyafetlere tıklayıp kızın üstünde görebilirsiniz. iyi eğlenceler





Okul Modası Oyunu



İkoncan Giydirme Oyunu






Tatlı kızımız ikoncan olmak için farklı olmak istiyor. Onu kendi zevklerinize göre ikoncan yapıp farklı görünmesine yardımcı olun. Çok zevkli olan oyunumuz mouse ile oynanmakta. Renk uyumlarına dikkat etmelisiniz. İyi eğlenceler dileriz..





İkoncan Giydirme Oyunu



7 Eylül 2012 Cuma

Mickey Mouse Resmi Yapma Oyunu






Disneyin en bilindik karakterlerinin olan mickey mouse oyununda size verilecek resmi çizmeniz isteniyor. Bunu yapmakta düşündüğünüz kadar kolay olamayacaktır. Mouse yardımı ile tatlı farenin resimini çizebileceğiniz oyunu oynamak için yüklendikten sonra Play(oyna) butonuna basmanız gereklidir. İyi eğlenceler dileriz..





Mickey Mouse Resmi Yapma Oyunu



Kaçak Araba Oyunu






Bu oyunda yapmanız gereken sizden kaçan aracı bularak onu patlatmak. Oyunda kaçak aracı bulmakta zorlanmayın diye kaçak arabın üstü kırmızı bir çemberle çevrili. Ona çarparak onu patlatabilirsiniz. Oyunda saü ve sola dönmek isterseniz sağ ve sol yön tuşlarını, ilerlemek ve geri gelmek için yukarı ve aşağı yön tuşlarını kullanmalısınız. İyi eğlenceler dileriz...





Kaçak Araba Oyunu



Kayıp Bebek Oyunu Oyunu






Game.Gen.Tr gizemli objeler oynuna ve ona benzer oyunlara devam ediyoruz.Bu oyunu oynarken 2-3 saatinizi harcayabilirsiniz.Oyunda kaçırılan küçük kızın izini sürecek ve gizemi çözmeye çalışacaksınız. Oyunu oynarken İngilizce biliyor olmanız gerekiyor çünkü bazı bölümlerde size yazı ile verilen nesneleri bulmaya çalışacaksınız. Oyunda kontroller için MOUSE kullanacaksınız. MOUSE ile nesnelere tıklayarak ya da sürükleyerek işlem yapmanız gerekecek. Oyun oldukça kaliteli ve zor gözüküyor. Her yaştan oyunları ile Gam.gen.Tr sizler için tüm güzel oyunları hazırlıyor. Game.Gen.TR iyi eğlenceler.





Kayıp Bebek Oyunu Oyunu



Penaltı Çek Oyunu






Dünya penaltı kupası oldukça eğlenceli ve iki kişilikte oynanabilen bir futbol oyunu. benzerlerini daha önce bir çok kez oynadığınız oyunda kontrolleri MOUSE S,X,D,C tuşları ile sağlayabilirsiniz. Oyunu iki kişi oynamak için oyuna başlamadan seçmelisiniz. Her yaştan oyunları ile Game.Gen.TR sizler için müthiş oyunları hazırlıyor... Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Penaltı Çek Oyunu



6 Eylül 2012 Perşembe

Uykucu Kız Oyunu






Kızımızın uykusu gelmiş ve en güzel geceliklerinden giymek için sizin yardımınızı bekliyor.Oyun MOUSE ile oynanıyor.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Uykucu Kız Oyunu



Kurşun Bilal Dizisi Oyunu






Kurşun bilal dizisi atv ekranlarının polisiye adına yapılmış en iyi dizilerinden biridir. Yeni bir dizi olmasına rağmen reytingleri zorlayan dizinin oyunundada sevilen dizinin oyuncularının resimlerini birleştireceksiniz. Bunu yaparken parçaları doğru yerlere yerleştirmelisiniz. Oyunun yüklenmesi durumunda Oyuna başla butonuna basmanız oyunun açılmasını sağlayacaktır. İyi eğlenceler dileriz..





Kurşun Bilal Dizisi Oyunu



5 Eylül 2012 Çarşamba

Alice Harikalar Diyarında Farkları Bul Oyunu






Alisin esrarengiz tavşanı takip ederek sihirli dünyaya girdiği kapıdaki farkları bulmaya çalışın. Farkları buldugunuzda Sihirli dünyanında farklarını buldukça level atlıcaksınız ve daha güzel sihirli bölümler karşınıza çıkıcak.Zeka Oyunları sitesi Game.Gen.TR iyi eğklenceler diler.





Alice Harikalar Diyarında Farkları Bul Oyunu



Ramazan Sözcükleri Oyunu






Ramazan sözcükleri oyununda dinimiz ve ramazan ile ilgili sözcükleri bulmacadan bulmaya çalışacaksınız. Kelimeleriniz sol tarafta yazılıdır. Mouse yardımı ile harfleri teker teker tutup sözcükleri tamamlayabilirsiniz. Sürenizin olduğunu unutmamalısınız. Oyun yüklendikten sonra Başla butonuna basıp oyunu oynayın. İyi eğlenceler dileriz..





Ramazan Sözcükleri Oyunu



4 Eylül 2012 Salı

Mandy Zombi Savaşı Oyunu






Billy ve Mandy çizgi filmini karakterlerinden olan Mandy, zombilere karşı savaş veriyor. PLAY dedikten sonra açılan oyunda YÖN ve Z,X tuşlarını kullanabilirsiniz. Zombilere yakalandığınız zaman sağ ve sol yön tuşlarına arka arkaya basarak kurtulabilirsiniz. İyi eğlenceler.





Mandy Zombi Savaşı Oyunu



Uykucu Oyunu






Uykucu oyunu hem zevkli hemde bölümleri ilerledikçe zorlaşan bir oyundur. Oyunda yapmanız gereken size verilen uykucu blokları uyandırmadan istenilen renklerde kutuları yok etmektir. bunu yaparken mouse yardımı ile kutulara tıklamanız yeterli olacaktır. Sürenizin olması sizin hızlandırmalı. Play butonuna basarak bu eğlence dolu oyunumuzu oynayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Uykucu Oyunu